Falsafah Korporat

Anda sudah menjadi ahli?

Jadilah ahli kelab
yang menyeronokkan ini
untuk lebih banyak tip
masakan dan aktiviti PERCUMA

hubungi-kami

Apakah Matlamat Kumpulan Ajinomoto

Dengan penemuan umami yang berfungsi sebagai landasan asas, Kumpulan Ajinomoto mempunyai memikul tanggungjawab sebagai pemimpin global dalam penyelidikan dan pembangunan asid amino serta menjalankan perniagaan yang berasaskan budaya pelbagai rantau di seluruh dunia. Kami, Kumpulan Ajinomoto akan terus mengukuhkan lagi teknologi unik kami, dan melalui aktiviti perniagaan kami, kami akan terus menyumbang kepada penyelesaian masalah masyarakat manusia pada abad ke-21.

signature.jpg

takaaki.jpg

Falsafah Kami

Mesej Korporat
Eat Well, Live Well.

phy

 

Prinsip & Polisi Kumpulan Ajinomoto

Misi

Misi kumpulan Ajinomoto adalah untuk menyumbang kepada makanan dan kehidupan sedunia, dan untuk kehidupan yang lebih baik pada masa hadapan.

Visi

Memberi sumbangan untuk kesejahteraan yang lebih baik bagi masyarakat di seluruh dunia, menunjukkan kekuatan asid amino untuk menyelesaikan masalah makanan dan kesihatan yang berkaitan dengan tabiat pemakanan dan penuaan.

Menjelang 2030

  • Membantu memperpanjang jangka hayat sihat 1 bilion orang.
  • Mengurangkan kesan alam sekitar kita sebanyak 50%, sambil meningkatkan prestasi perniagaan.

ASV (Nilai)

ASV mewakili komitmen kami yang tidak berubah bersama dengan pihak yang berkepentingan dan melalui perniagaan kami, kami membantu menyelesaikan masalah masyarakat, yang membawa kepada penghasilan nilai ekonomi.