Mengeratkan Ikatan Keluarga Melalui SERI-AJI® Nasi Goreng Kampung

Anda sudah menjadi ahli?

Jadilah ahli kelab
yang menyeronokkan ini
untuk lebih banyak tip
masakan dan aktiviti PERCUMA

hubungi-kami

seri aji kaw

 

KUALA LUMPUR, 13hb September 2019 – Makan bersama ahli keluarga adalah penting walaupun kehidupan seharian sangat sibuk. Dengan kasih ibu tiada batasan, menjadi suri rumah yang bekerja sanggup bertungkus-lumus menyediakan makanan sihat dan seimbang untuk mereka yang tersayang. Kini, ibu yang bekerja dapat meluangkan lebih banyak masa bersama ahli keluarga mereka melalui kaedah memasak dengan bijak menggunakan perencah SERI-AJI® Nasi Goreng Kampung yang menyediakan rasa lazat "KAW" (kaya).

Nasi Goreng dilihat sebagai makanan yang mudah dan seimbang dengan ramuan lengkap termasuk nasi, daging dan sayur-sayuran. Bagi menyediakan Nasi Goreng Kampung yang lazat, ia memerlukan banyak ramuan dan usaha tambahan seperti proses menumbuk untuk memberikannya rasa perisa tambahan.

Dengan resipi baharu Perencah SERI-AJI® Nasi Goreng Kampung, ianya dapat memenuhi selera pengguna dengan tiga langkah mudah. Penambahan cili padi, ikan bilis dan belacan membolehkan pengguna menikmati makanan kaya ("KAW") dan masakan nasi goreng di rumah yang lazat.

Selain daripada itu, SERI-AJI® Nasi Goreng Kampung telah diubah sepenuhnya, dengan pembungkusan baharu dan logo yang lebih menarik. Ia memberikan imej baharu kepada para pengguna untuk merasai rasa "KAW" serta rupa yang menarik.

Ia boleh didapati di pasar raya besar berdekatan, pasar raya dan kedai runcit. Dapatkan sekarang untuk merasai proses memasak dengan bijak bersama ahli keluarga. Memasak dengan pelbagai jenis perencah SERI-AJI® Nasi Goreng (Kampung, Cina, Ayam dan Ikan Bilis), ikatan antara ahli keluarga dapat dieratkan dengan menikmati rasa hebat dan makanan seimbang.

 

For more information, please contact Mr. Meor Azwin / Ms. Cindy Chan at +60-3-7980 6958 (Ext 264 / 439) or [email protected] / [email protected]

Kongsi Artikel Ini