Sup

Anda sudah menjadi ahli?

Jadilah ahli kelab
yang menyeronokkan ini
untuk lebih banyak tip
masakan dan aktiviti PERCUMA

hubungi-kami

Adakah anda penggemar Sup Cendawan? Jom cuba resepinya yang mudah ini. Pastinya enak dimakan bersama roti atau begitu sahaja.

Resepi Sup Sayur Campur ini bukan sahaja ringkas untuk disediakan tetapi bahannya juga mudah didapati. Keunikan sup sayur ini terletak pada bahannya iaitu menggunakan jeruk batang sawi dan ayam sebagai sumber protein.

Sup Kentang dan Kubis Daun dengan Sosej Ayam

Sup Herba Kelapa

Sup Tom Yam Makanan Laut

Kuah Tauhu Makanan Laut ialah sejenis masakan yang unik, ia menggabungkan pelbagai jenis masakan laut dan dimasak bersama tauhu. AJI-NO-MOTO® menambahkan rasa makanan laut menjadikan kuahnya lebih enak rasa.

Sejenis hidangan sup korea biasa yang dihasilkan menggunakan Kim Chi dan sesuai dihidangkan bersama hidangan sampingan.

Hidangan terkenal kaum Cina yang lazat dan eksklusif yang dimasak menggunakan ramuan yang premium. Dengan menambahkan Pati Ayam TUMIX®, ia dapat memberikan Oomph! yang lebih kepada hidangan ini

Selamatkan Ikan Yu. Pernah terbayang bagaimana rasanya sup sirip ikan yu vegetarian? Ia sebenarnya sama sedap dengan sup sirip ikan yu asli apabila anda gaulkan bersama Perencah Pati Ayam TUMIX®, Lada Berperisa AJI-SHIO® dan Pemanis Berkalori Rendah Pal Sweet® untuk menambah rasa semasa memasak..