Falsafah Korporat

Janji Kami

Kami akan menyumbang kepada kesejahteraan yang lebih baik untuk orang di seluruh dunia, merungkai kuasa asid amino untuk menyelesaikan masalah makanan dan kesihatan yang berkaitan dengan tabiat pemakanan dan penuaan.

Itu janji kami kepada pelanggan kami. Penggunaan kuasa asid amino kami akan tertumpu terutamanya pada usaha kami untuk mencipta makanan yang lazat, menggalakkan pertumbuhan, perkembangan dan pemulihan serta menyokong kesihatan fizikal.

Melalui produk dan perkhidmatan kami, Kumpulan Ajinomoto akan terus membantu orang ramai menempuh cabaran baharu untuk menjadikan setiap hari lebih selesa dan lazat.

Falsafah Kami

Sejak penubuhannya, Kumpulan Ajinomoto secara konsisten terlibat dalam inisiatif untuk menyelesaikan isu sosial melalui perniagaannya. Dengan meningkatkan nilai ekonomi melalui penciptaan nilai bersama dengan masyarakat dan komuniti tempatan, inisiatif ini telah menyumbang kepada pertumbuhan Kumpulan. Inisiatif jenis ini telah dinamakan ASV (Penciptaan Nilai Bersama oleh Kumpulan Ajinomoto). Kami telah meletakkan ASV sebagai teras falsafah korporat Kumpulan "Falsafah Kami" sambil kami berusaha untuk merealisasikan "Eat Well, Live Well."

Eat Well, Live Well

 

Penciptaan Nilai Bersama oleh Kumpulan Ajinomoto (ASV)

ASV mewakili komitmen kami yang tidak berubah: Dengan pemegang kepentingan syarikat dan perniagaan kami, kami membantu menyelesaikan isu masyarakat, yang membawa kepada penciptaan nilai ekonomi.

Cara Kumpulan Ajinomoto

Nilai yang dikongsi di kalangan pekerja dalam meneruskan misi dan visi kami; pendekatan dan pendirian asas dalam melaksanakan tugas kami.

Cipta Nilai Baharu
Semangat Perintis
Sumbangan Sosial
Hargai Orang

Dasar Kumpulan Ajinomoto (AGP)

AGP mewakili pandangan asas kami yang dikongsi secara global serta kod kelakuan yang mengawal aktiviti perniagaan Kumpulan kerana ia berkaitan dengan pematuhan di setiap negara dan wilayah di mana kami beroperasi, peraturan antarabangsa mengenai "isu abad ke-21 masyarakat manusia," dan mengejar ASV.

Corporate profile video : Get to know the Ajinomoto Group