Tinjauan tentang Ajinomoto

By the Numbers

Overview - By the Numbers

Sejak kejayaan produk pertama kami AJI-NO-MOTO®, pihak Kumpulan telah mengembangkan perniagaan secara berterusan, berpandukan aspirasi untuk menggunakan kelebihan uniknya untuk membantu menangani isu sosial dengan menyumbang kepada makanan dan kesejahteraan.

Overview - By the Numbers - 01

Berpusat di 36 buah negara dan wilayah di seluruh dunia, Kumpulan Ajinomoto mengendalikan pelbagai jenis perniagaan—daripada makanan dan asid amino kepada farmaseutikal—yang berakar umbi dalam budaya di seluruh dunia.

Overview - By the Numbers - 02

Kami menawarkan produk yang selamat dan boleh dipercayai kepada orang di seluruh dunia. Kami memahami dan menghormati kepelbagaian global sekitar adat, nilai, keutamaan dan keperluan makanan. Kami mencadangkan menu nutrisi seimbang yang menggunakan bahan-bahan yang mudah didapati dan resipi tempatan yang popular. Dengan cara ini, kami menyumbang kepada gaya hidup yang lebih sihat dan selesa dengan menawarkan penyelesaian menyeluruh yang menggabungkan maklumat, produk dan perkhidmatan kepada para pengguna.

Overview - By the Numbers - 03

Dengan menggabungkan pelbagai fungsi asid amino, kami telah berjaya mempelbagaikan perniagaan kami melangkaui makanan dan perasa ke dalam bidang seperti penjagaan kesihatan dan bahan elektronik.

Overview - By the Numbers - 04

The Ajinomoto Group Corporate video

Corporate profile video : Get to know the Ajinomoto Group