Nasi Goreng Cina Berkurma

Produk Yang Digunakan Untuk Resipi


Nasi Goreng Cina Berkurma

Cadangan hidangan: 4-5 orang

3 sudu besar | Minyak masak |
200 g | Isi ayam, dipotong kecil |
50 g | Kacang pis |
50 g | Lobak merah, dipotong dadu |
2 | Telur |
4 cawan / 550g | Nasi putih |
1 paket | SERI-AJI® Perencah Nasi Goreng Cina 26g |
5 biji | Kurma, dipotong dadu |

1.
Panaskan minyak masak, goreng ayam sehingga separuh masak.
2.
Masukkan sayuran dan telur, kacau goreng sehingga telur masak.
3.
Masukkan nasi dan taburkan 1 paket SERI-AJI® Perencah Nasi Goreng Cina® 26g, kacau goreng hingga sekata.
4.
Masukkan kurma dan kacau sekata.
5.
Sedia untuk dihidang.
Disqus comment